19. august 2010 kl. 09:30

Peter Molyneux der er en af de hovedansvarlige i Lionhead studiet, der bl.a. har stået for Black & White og senere Fable hos Microsoft Game Studios, fremviser drengen Milo, knap et år efter vi første gang mødte ham.

Drengen Milo kan sikkert bedst sammenlignes med en Tamagotchi, hvor man direkte har indflydelse på hvordan denne karakter udvikler sig. Milo der er hovedpersonen er flyttet fra London i England til New England i USA. Her er alt nyt og han er bestemt ikke stor fan af denne ændring i hans liv, derfor får bliver brugeren en slags usynlig ven or Milo, og på den måde hjælper man ham gennem dagligdagen.

Tech demoen viser bl.a. at man kan lære Milo at smutte sten, hjælpe ham med at rydde op på værelset og i det hele taget være der for ham.

Læs også: Styr Xbox 360 ved hjælp af kroppen

Spillet spilles via Microsoft Kinnect og ens hænder, krop samt tale. Systemet skulle blive tilpasset til en brugeren og derved burde Milo genkende ens tale med det samme. Hvis Milo uheldigvis ikke genkender bestemte ord eller andet, bliver data synkroniseres med “skyen” og derved tjekkes med de millioner af andre Milo brugere. På den måde burde Milo være selvlærende til et hvis punkt.

Vi må se om vi i Danmark får Milo, eftersom talegenkendelsen nok ikke vil fungere med det danske sprog.

Kinect kan forudbestilles og leveres i november til omkring 1200,- kr.

Kilde:
http://www.ted.com/talks/view/id/932

Køb:
Kinect til Xbox 360

Kategori: Spil

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver