14. august 2011 kl. 10:44

OnLive

OnLive kommer til Europa den 22. september i år, hvor de åbner den første afdeling i England og forhåbentlig snart i endnu flere EU lande. Til lanceringen vil der være over 100 spil klar, så som Dirt 3, : Forever, Red Faction, Batman: Arkham Asylum. Der alle vil kunne spilles på Mac, , , iPad og ens Tv via en OnLive MicroConsole konsol.

OnLive er en online service, hvor spil spilles over nettet, uden de skal installeres på brugernes computer. Det betyder spil kan spilles med det samme, også de meget krævende spil vil kunne spilles uden problemer, da spillet af afvikles på OnLive’s servere og bare sender billede/lyd til brugeren. Derved kan spil spilles på tablets, android enheder og netbooks, der normalt ikke vil kunne klare sådanne spil.

Om vi kan tilgå den engelske OnLive er stadig uvist.

OnLive har fire produkter til rådighed. Et hvor spil demoer kan spilles helt gratis, uden der skal betales. Leje spil i 3 eller 5 dage. Købe spil, så de altid kan spilles. Eller købe spil-pakker i form af PlayPack’s, hvor man bl.a. får adgang til 70+ spil på én gang.

OnLive går i luften samme dag som Eurogamer Expo starter i England.

Som sagt, så er det kun UK i første omgang, men det kan være man er heldig, at servicen ikke kun er låst til dette land, vi må dog vente til den 22. september for, at se om vi muligvis får adgang til OnLive her også.

Kilde:
http://www.gametrailers.com/news/onlive-uk-launch-date-announced/

Tags:
Kategori: Spil
Comments are off for this post

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver