22. september 2011 kl. 10:45

OnLive UK

On demand spilservicen OnLive har nu officielt åbent dørende op for deres første afdeling i Europa. For at fejre dette kan kunder købe deres første spil for 1 pund.

Vi har før skrevet om OnLive og deres teknologi, der gør det muligt at spille et hav af forskellige spil i alle genrer, uden der kræves en kraftig computer. Nu er servicen kommet til Europa, med deres første afdeling i England.

OnLive UK virker i Danmark!

Vi prøvede servicen her hurtigt, hvor vi faktisk kunne forbinde til OnLive UK, endda via vores trådløse forbindelse. Billedet var en smugle uklart i Dirt3, hvilket dog muligvis skyldes vores langsomme forbindelse. Det andet spil vi hurtigt prøvede var Just Cause 2, der startede op på få sekunder og kunne spilles med mus og tastatur.

Det eneste der reelt kræves er en god internetforbindelse.

OnLive streamer lyd og billede med meget lav lag, hvilket betyder, at du kan spille spil næsten som om du sad med det rigtige spil.

Trådløse forbindelser kan virke, dog opnår man det bedste resultat med en netværksledning.

Læs også: OnLive klar med dedikeret konsol

Spil behøves som udgangspunkt ikke købes, da mange kan spilles gratis i 30 minutter for, at sikre sig at spillet er noget for en. Har man en stor trang til spil, så kan der købes OnLive spilpakker, hvor man køber X antal spil på én gang til en lav pris.

Du kan gratis oprette en bruger på OnLive Uk under kilden.

Link:
http://www.onlive.co.uk/

Kategori: Featured, Spil
Comments are off for this post

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver