22. juni 2006 kl. 00:27

Prey the game

Det længe ventede Prey nærmer sig en ende. Ca. om 6 timer bliver den første demo offentliggjort, demoen kommer til at bestå af 5 singleplayer maps og 2 multiplayer maps.

Spillet er et First Person Shooter hvor man styrer hovedpersonen Tommy som er blevet bortført af Aliens. Spillet har dog et par ting som man ikke normalt ser i FPS spil. Bl.a. har de noget der hedder spirit mode (nogen der sagde messiah), denne mode gør det muligt at træde ud af kroppen og flyve rundt som en sjæl, man har dog kun et bue til at bekæmpe fjenderne med, dog er denne ”mode” mest beregnet til at løse andre opgaver som man normalt ikke kan med Tommy. Af andre ting kan nævnes en fugl der hjælper en, både med at angribe fjender, oversætte alien sprog (så man kan læse hvad der står på consoler) og andre smarte ting.
Når man dør skal man kæmpe mod vildfarende sjæle for at få sit liv og spirit tilbage hvorefter man havner der hvor man døde.

GameSpot bliver nogen af de første til at udbyde demoen af spillet og os her i Europa får det rigtig svært, da demoen officielt først er ude engang i morgen tidlig (omkring kl. 05)

Demoen kan hentes ved at klikke på linket under kilden (Jeg skal nok komme med et par mirrors når andre sider er begyndt at udbyde demoen)

Videoen viser en del af spillet (demoen) og man får meget information om hvordan spillet er opbygget og de almene ting.

Download:
http://www.3drealms.com/prey/download.html (en masse kilder at hente fra)

Se ingame video:
http://www.gamespot.com/pages/video_pl…

Kilde:
http://www.gamespot.com/promos/20…

Officielle Hjemmeside:
http://www.prey.com/

Kategori: Spil

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver