29. marts 2011 kl. 22:21

Amazon Cloud Drive

Amazon har de seneste par uger fået en del omtale i pressen og på nettet, bl.a. for deres Amazon App Store, de har lanceret i USA, som et alternativ til Market. Denne gang er det en service til smider al din købte musik på nettet, så denne kan tilgås fra flere forskellige enheder.

Det er ikke mere end et par dage siden, at rygterne om en “sky” baseret service fra Amazon florerede rundt, og nu er servicen så landet (næsten)

Amazon Cloud Drive tillader at uploade billeder, videoer, dokumenter og musik til Amazon, for derfor at give adgang til disse filer, fra alle de steder man burde ønske sig. Ønsket om dette siger Amazon selv, kommer fra deres kunder, der længe har efterspurgt en mulighed, at have adgang til deres købte musik fra bl.a. deres arbejdscomputer og hjemmet.

Indtil videre tilbyder Amazon 5Gb. gratis lagerplads, hvilket skulle kunne holde omkring 1000 sange. Køber man et MP3 album giver Amazon gratis 20Gb. lagerplads (om dette tilbud gælder Danmark også vides ikke) Ønskes der mere plads, koster det på nuværende tidspunkt 1 US dollar pr. GB lagerplads der ønskes.

Amazon slog Google og Apple.

Der har været rygter om at Google og Apple arbejder også snart ville stå klar med sådan en service, som Amazon tilbyder, bl.a. Google Music og Apple Mobile Me, skulle i den nærmeste fremtid hoste din digitale samling af musik, billeder og videoer.

Amazon Cloud Drive er ikke helt klar i Danmark.

Vi danskere på endnu engang undvære vitale funktioner og får på dette tidspunkt, kun noget der minder om Dropbox, i form af en hjemmeside hvor der kan uploades og downloades filer fra (men ingen online musik afspiller eller adgang til Amazon MP3 med Cloud)

Alternativt findes der , der tilbyder stort set samme services, dog kun med 2Gb. lagerplads, men til gengæld kan mSpot afspilleren tilgås fra både Android og internettet.

Kilde:
http://www.amazon.com/b/ref=amb_link_355091782_…

Kategori: Web

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver