6. juli 2010 kl. 16:01

 BibZoom

Landets biblioteker har åbnet dørene op for deres nye musiktjeneste bibzoom som er en sammensmeltning af netmusik.dk og musikbibliotek.dk, men der er også blevet plads til nye funktioner og flere er i vente.

Systemet tillader alle med et lånekort til et af landets biblioteker, at leje musikken i en uge, dvs. fra den dag du første gang afspiller sangen bliver der sat en tidsbegrænsning på 7 dage.

Desværre er formatet kun i .wma, hvilket er for at sikre bibliotekerne for kopiering, så hvis man ikke ejer en mp3 afspiller der kan afspille WMA og benytte DRM 10 så kan man desværre ikke tage musikken med på farten.

Bibzoom.dk tilbyder knap 263 tusinde albums og cirka. 3,2 millionger sange. Ideen er bestemt god for dem der ikke har adgang til TDC Play, Telia Fri Musik, Telenor’s WiMP eller Spotify, hvor sidstnævnte endnu ikke er tilgængelig i Danmark.

Bemærk at servicen stadig er i beta og ikke virker lige godt i alle browsere. En lille test i Chrome gav fejl, mens Internet Explorer fint kunne hente det udvalgte album.

Link:
http://www.bibzoom.dk

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver