2. juli 2011 kl. 20:27

Google Swiffy

Et nyt værktøj kaldet Swiffy fra Google gør det muligt, at konvertere flash filer til HTML5 der kan afvikles på enheder der ikke understøtter flash, så som Apple iPhone og iPad.

Der findes stadig mange enheder der endnu ikke understøtter flash og muligvis aldrig kommer til det, især de enheder der står Apple på og kører iOS. Apple ser nemlig ingen fremtid i flash og mener, at HTML5 er fremtiden.

For mange er problemet måske ikke så stort, men for en helt bestemt gruppe er flash essentielt, da mange banner reklamer på nettet er i flash formatet.

Nu er Google Labs klar med et nyt værktøj der gør det muligt, at konvertere .swf filer om til filer i HTML5, JS, SVG og CSS3 der kan afvikles uden brug af flash. Dette betyder, at man får samme visuelle effekt som man normalt ville få med flash, bare i en HTML5 udgave. Resultatet bliver kun en lille smule større end flash versionen og afvikles stort set også med samme hastighed, som hvis det havde været en flash fil.

Under kilden findes der et galleri, hvor både banner reklamer og små spil vises side om side i .swf og html5/css3 format.

Swiffy understøtter SWF 8 og ActionScript 2.0, dog giver en SWF 5 fil muligvis et bedre resultat.

Outputtet virker i alle Webkit browsere, så som Google Chrome og Mobile Safari.

Man kan også selv uploade en .swf fil og få den konverteret gratis til en HTML5 fil.

Kilde:
http://swiffy.googlelabs.com/

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver