6. november 2010 kl. 17:00

Google har længe været forkæmper for, at gøre nettet og dens information endnu hurtigere tilgængelig for dens brugere. Bl.a. ved nye tiltag som . Nu er det så blevet servernes tur, med mod_pagespeed der pt. er tilgængelig til Apache web server.

Med mod_pagespeed til Apache web servere får man adgang til over 15 funktioner der på en eller anden måde kan optimere JavaScript, HTML, CSS eller billeder på ens hjemmeside. Det hele sker bag selve hjemmesiden, hvilket betyder, at man ikke skal rode med kildekoden til f.eks. det CMS system man nu bruger.

Læs også: Boost din SEO ved at gøre din hjemmeside hurtigere

Dog har mange større CMS, så som WordPress funktioner eller plugins, der tillader de samme funktioner som mod_pagespeed tilbyder. Hvad der virker bedst er op til den enkelte at undersøge.

Første resultater viser dog, at mod_pagespeed skaber en del overhead på VPS og andre shared hosts, hvilket i sidste ende giver en negativ effekt, hvilket resultere i endnu længere svartider. Vi må håbe udvidelsen modnes med tiden og den bl.a. finder vej til f.eks. cPanel.

Eksempler på hvad præcist mod_pagespeed gør, kan findes på hjemmesiden modpagespeed.com

Kilde:
http://code.google.com/speed/page-speed/

Kategori: Web

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver