15. november 2006 kl. 21:27

Qipit

Qipit tilbyder online scans af billeder helt gratis (indtil videre)

Det hele virker på den måde, at man tager et billede af den side eller notat man gerne vil have som et scannet dokument.
Billedet skal mindst være taget med 1,3 megapixel kamera/telefon ellers kan Qipit ikke læse teksten korrekt.
Qipit fjerner baggrunden og andet grafik der kan gøre det svært at læse teksten, som stadig ville være der hvis man kun beholder et billede.
Siden henvender sig dog mest til folk der vil tage et kopi af en tekst med deres telefon, da det er noget hurtigere hvis man f.eks. er til en konference eller hvis en har skrevet nogen notater i skolen, som man gerne vil have over på computeren. Billedet der bliver taget med mobilen kan sendes som en mms til Qipit helt uden brug af computer. Min Nokia 6230i skulle understøtte denne service, da den tager billeder i 1,3 megapixel. Men mine billeder af tekst bliver simpelhen al for utydelige og er derfor ikke brugbare til denne service. Hvis jeg havde et digitalkamera, skulle det helt sikkert testes mere. Her nedenunder kan i se Qipits egen før og efter.

Jeg synes personligt det siden klare det ret godt (efter hvad preview angår) Hvad jeg gerne vil se er en OCR integrering, hvormed siden kan genkende teksten i dokumenter, eksporter til Word, Open Office og måske et java/symbian program til mobiltelefonen, hvormed man kan uploade og se de billeder man har under ens profil.

Link:
https://www.qipit.com

Før og efter:

qipit before thumbqipit after thumb
Kategori: Web

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver